Ordblindeunderviser

Jeg er uddannet dansk-lærer og har PD-modulerne  i skriftsprogsvanskeligheder, så jeg kan undervise på ordblindehold. Jeg har undervist ordblinde i 3½ år på AOF MIDT i Horsens.

Det, at al undervisning tager udgangspunkt i den enkelte kursists behov og ønsker, tiltrækker mig meget. Samtidig giver det en større mulighed for at følge progression og tilrette undervisningen efter individuelle hensyn.

Sammen med kursisten laver jeg en indivduel undervisningsplan for forløbet. Den har ofte nogle overordnede mål, som ikke nødvendigvis kan nåes indenfor den første visiteringsperiode, og nogle delmål som vi forventer kan nåes.

I den daglige praksis finder hver kursist deres ugentlige eller daglige plan på min forberedelsesside "rygesalt.dk". Opgaverne er udarbejdet i forhold til de delmål, der er beskrevet i den individuelle undervisningsplan. Opgaverne er derfor meget varierede, og jeg benytter en bred vifte af undervisningssider, programmer, apps og selvopfundne opgaver. Jeg forsøger så vidt muligt, at der arbejdes med læsning, grammatik, skrivning og hukommelsestræning. Desuden veksler jeg mellem arbejdet på pc, tablets, smartphones, papiropgaver, spil og opgaver hvor kursisten opfordres til at bevæge sig.

Her er en oversigt over de funktioner, programmer, apps og links, som jeg har erfaring med og benytter mig af: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *